Aankomende activiteiten

mrt
7
wo
20:00 Openbare Jaarvergadering @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
Openbare Jaarvergadering @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
mrt 7 @ 20:00 – 21:00
De jaarvergadering is voor alle leden van onze vereniging. Ben je lid kom dan gerust langs om een te horen hoe het ervoor staat met de speeltuin en waar je je contributie voor betaald.Delen:FacebookTwitterWhatsAppGoogleMeerE-mailPrint
mrt
10
za
10:00 Onderhoud speeltuin en gebouw
Onderhoud speeltuin en gebouw
mrt 10 @ 10:00 – 16:00
We kunnen tijdens deze dagen iedereen gebruiken om een handje te helpen. Kom je je handen uit de mouwen steken dan wordt je wordt ontvangen met een heerlijke bak koffie en voor de lunch zorgen[...]
mrt
11
zo
14:00 Hobbyclub
Hobbyclub
mrt 11 @ 14:00 – 16:30
De hobbyclub is voor kinderen vanaf 6 jaar en de kosten voor de hobbyclub zijn €1,50 voor leden en €2,50 voor niet-ledenDelen:FacebookTwitterWhatsAppGoogleMeerE-mailPrint
mrt
31
za
12:00 Paaseieren zoeken @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
Paaseieren zoeken @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
mrt 31 @ 12:00 – 13:00
Dit is voor alle kinderen die lid zijn van de speeltuinvereniging. Inschrijven hiervoor is niet nodigDelen:FacebookTwitterWhatsAppGoogleMeerE-mailPrint
13:00 Opening speeltuinseizoen @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
Opening speeltuinseizoen @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
mrt 31 @ 13:00 – 15:00
 Delen:FacebookTwitterWhatsAppGoogleMeerE-mailPrint

De lente staat alweer bijna voor de deur,
Dat betekent tijd voor een feestje!!!
Speeltuinvereniging Zwanenburg organiseert zaterdag 17 maart 2018 weer een geweldige feestavond. Met een hapje en een drankje lekker dansen en sjansen op op de deuntjes van Ben Sproet onder begeleiding van onze eigen DJ Hunter.
Wacht niet te lang met bestellen, want hier moet je bij zijn!

Wil je kaarten kopen, klik dan snel op onderstaande link:

https://billetto.nl/e/proud-to-be-goud-Tickets-258507

kaartverkoop online: €10,-

(Alle opbrengsten van dit feest zullen gebruikt worden om nieuwe schommels in de speeltuin te kunnen plaatsen)

Hebben jullie ook alweer zo’n zin in een feestje, dan ben je aan het goede adres. Vrijdag 9 februari is het weer zover en dan hebben we weer de jaarlijkse valentijnsdisco!!!

De disco is op 9 februari en is helemaal gratis. We hebben DJ MDetroit gevraagd om bij ons een feestje te komen bouwen. Hieronder wat informatie over de disco

Datum: 9 februari
Tijd: 18:00 uur tot 19:30 voor leeftijden tot en met 8 jaar
        20:00 uur tot 21:30 voor de leeftijd vanaf 9 jaar
Inschrijven: https://goo.gl/forms/MBiFA4tupQh1xMvL2

Sinterklaas is alweer bijna in het land, maar wij hebben alvast contact met hem gehad in Spanje. Ook dit jaar hebben we hem weer bereid gevonden om bij ons in Zwanenburg bij een paar gezinnen langs te gaan.

Dit kan op zondag 3 december en dinsdag 5 december

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken dan kun je contact opnemen met Nelleke de Tombe op 06-22176610

Na de Amsterdamse avond is het weer hoog tijd voor een disco voor de kids. 18 november geven we weer een geweldig feest voor alle kids van 9 t/m 12 jaar in het gebouw van de speeltuin.

Heb je zin om te komen koop dan je kaartjes op https://billetto.nl/e/t-n-g-party-Tickets-233384 voor €2,- per stuk

Datum: Zaterdag 18 november
Tijd: 20.00 uur – 22.30 uur
Leeftijd: 9 t/m 12 jaar

(kaarten aan de deur zijn €4,-)

De maand oktober is er alweer dus dat betekend dat we weer lekker graag griezelen.

Daarom organiseren op zaterdag 28 oktober een Halloween optocht door het dorp. Vanaf 18.30 zal de speeltuin open zijn en om 19.00 uur start de optocht.
Wil je inschrijven voor deze activiteit dan zit je op de juiste plek, want hieronder kun je je naam invullen en aangeven met hoeveel kinderen je komt. Zorg dat er zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meekomen want het wordt weer een griezelige boel.
Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

En toen werd het droog en begon de strijd

Dagenlang regen maar vanmiddag, brak dan eindelijk de zon door. Alsof die wel tevoorschijn moest komen tijdens zoveel sportiviteit. En of je nou de van de sportclub kwam, de jeugdclub of de kinderboerderij, we gingen er vol in.
De hoofdprijs van € 750,00 voor je club moest binnengehaald. Die belangrijke wisselbeker. Voorzichtig aan de start, eerst een oefenrondje, want hoe gingen we ook weer het snelste over de baan. En daarna vol gas. De juryleden hadden het druk met de scores opschrijven, en er volgden hele berekeningen om eruit te komen.
Erna volgde het touwtrekken, een pure krachttraining. Weer ging de jury zitten en rekenen, schrijven, puzzelen. Welke finalisten gaan er op de bal. En dan behendigheid, lenigheid, slimheid ofwel, 1 team op de bal. Als je de bal niet goed balanceert, lig je eraf. En dat kost je een volle minuut erbij opgeteld. Het was mooi om te zien hoe men meteen een team werd. Vasthouden, rollen, enkels vastgrijpen van de acrobaat bovenop zodat die niet valt. Zo hoort je team altijd te spelen.
En dan de eindstand, de onbetwiste nummer 1, Don Bosco. Tussen 1 en 2 zat een groot verschil, maar nummer 2 Vos en op 3 de kerels van Christofoor. Meest ludieke groep was de kinderboerderij, die bij de aanmelding in boeren overals en met kruiwagen aan kwamen lopen.
De Speeltuin is dankbaar voor de wijsheid van de jury Brandweerman Hans van Zurk, Invaller Sven en Juryvoorzitter en kampioen rekenen Rob Koster.
We bedanken stichting Voor de buurt, die dit mogelijk hebben gemaakt. De Rabobank voor hun bijdrage en we geven een applaus aan de medewerkers van de Speeltuin die deze dag mogelijk maakten.

Volgend jaar gaan we jullie terugzien, en is de inzet opnieuw de wisselbokaal. Bedankt voor de sportiviteit.

Jarenlang hebben we het kunnen doen met ongeschreven regels en de meeste bezoekers hielden zich hier netjes aan. Helaas veranderen de tijden en wordt het drukker en drukker in de speeltuin en beginnen er dingen mis te gaan. Veel mensen weten misschien niet dat wij een speeltuin zijn die op heel veel vrijwilligers draait. Zonder deze vrijwilligers kan onze speeltuin niet blijven bestaan. Maar met alleen vrijwilligers red je het als vereniging niet. Wij doen er bijvoorbeeld alles aan om uw kind gezond te houden in ons zwembad, maar daarvoor moeten we aan steeds strengere eisen voldoen en jammer genoeg kosten deze eisen altijd geld.

Als er mensen naar de speeltuin komen die bolderkarren vol drinken en etenswaren meenemen naar de speeltuin en daardoor niks aanschaffen bij het winkeltje of als er mensen (die geen lid zijn) de speeltuin binnen komen en niet de moeite nemen om de 2 euro entree te betalen die wij zo hard nodig hebben om een mooie schone speeltuin te houden dan moeten we hier helaas wat aan gaan doen.

Het bestuur is op dit moment hard bezig om duidelijke huisregels op te stellen, maar hier zijn er alvast een paar die per direct van kracht zijn (of al waren):

  • Toegang voor niet-leden is €2,- per persoon (direct te betalen bij het winkeltje bij binnenkomst of direct aan de poort als er controle is)
  • Het nuttigen van zelf meegenomen drink- en etenswaren is niet toegestaan.
  • Honden zijn niet toegestaan in de speeltuin (ook geen kleine honden).
  • Zwemmen in het zwembad is op eigen risico. De ouders moeten dus zelf toezicht houden.

Er zullen nog meer regels gaan volgen en deze zullen met bovenstaande regels een eigen sectie op onze site krijgen zodat ze goed vindbaar worden. Heb je vragen over deze regels neem dan gerust contact op met het bestuur via het email-adres info@speeltuinzwanenburg.nl

Denk je nog wel eens terug aan de zondag van de Feestweek?
Dan is dit iets voor jou.
Speeltuinvereniging Zwanenburg organiseert zaterdag 7 oktober 2017 een ouderwetse Amsterdamse avond. Met een hapje en een drankje lekker dansen en sjansen op Amsterdamse smartlappen gezongen door Frans Zeilmaker.
Wacht niet te lang met bestellen, want hier wil je bij zijn!

Kaarten kun je bestellen op http://bit.ly/AmsterdamseAvond2017


Kaartverkoop online: €7,50
Kaartverkoop aan de deur: €12,50


Toegang tot het feest is alleen voor volwassenen

Facebook

Twitter