Aankomende activiteiten
okt
28
za
19:00 Halloween optocht
Halloween optocht
okt 28 @ 19:00
Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Het inschrijven voor deze activiteit kan op 8 en 22 oktober tussen 13.30 en 15.30 tijdens de hobbyclub. Daarnaast volgt er nog een inschrijfmogelijkheid via de website.
nov
11
za
10:00 Onderhoud speeltuin en gebouw
Onderhoud speeltuin en gebouw
nov 11 @ 10:00 – 16:00
We kunnen tijdens deze dagen iedereen gebruiken om een handje te helpen. Kom je je handen uit de mouwen steken dan wordt je wordt ontvangen met een heerlijke bak koffie en voor de lunch zorgen[...]
nov
19
zo
13:30 Hobbyclub
Hobbyclub
nov 19 @ 13:30 – 15:30
De kosten voor de hobbyclub zijn €1,50 voor leden en €2,50 voor niet-leden
dec
9
za
20:00 Bingo
Bingo
dec 9 @ 20:00 – 23:30
Heb je zin in in een gezellige avond en ook nog om leuke prijzen te winnen kom dan gezellig langs.

Een vereniging voor jong en oud!

Voor de kinderen hebben we activiteiten als de huttenbouw, hobbyclub, sint- en kerst feesten en meer. Ook hebben we verscheidene succesvolle activiteiten georganiseerd zoals de huttenbouw

Om deze activiteiten te kunnen organiseren, heb je mensen nodig. Onze vereniging draait dan ook op vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn dan ook de draaiende motor achter de vereniging!

Onze vereniging telt op dit moment zo’n 750 gezinnen die lid zijn. Dat is een behoorlijk aantal. Wij zijn dan ook een grootse en trotse vereniging! De vereniging ligt in een mooi park, aan de Plantsoenlaan. Naast de speeltuin ligt ook een hele mooie kinderboerderij, die ook erg groot is. Zo is er veel te doen voor de kinderen in Zwanenburg. Wij doen ons uiterste best om ook voor de oudere kinderen activiteiten te regelen.

Wij zijn het hele jaar druk bezig met het organiseren van activiteiten. Maar in de lente tot aan de herfst zijn we ook geopend voor leden (gratis) en niet-leden (€2,- p.p.). De speeltuin blijkt nog steeds de ideale plek om te spelen. Elk jaar komen er mensen vanuit alle hoeken en gaten om onze speeltuin te bezoeken.
Ook geven wij scholen en kinderdagverblijven een kans gebruik te maken van onze toestellen en andere faciliteiten. Er zijn al veel scholen lid en er komen er steeds meer bij!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze mooie speeltuin. Als u meer informatie wilt, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Het bestuur

Aanmelden nieuwsbrief?
Abonneer nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurd in onze speeltuin

Facebook
Twitter