Aankomende activiteiten
mrt
7
wo
20:00 Openbare Jaarvergadering @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
Openbare Jaarvergadering @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
mrt 7 @ 20:00 – 21:00
De jaarvergadering is voor alle leden van onze vereniging. Ben je lid kom dan gerust langs om een te horen hoe het ervoor staat met de speeltuin en waar je je contributie voor betaald.
mrt
10
za
10:00 Onderhoud speeltuin en gebouw
Onderhoud speeltuin en gebouw
mrt 10 @ 10:00 – 16:00
We kunnen tijdens deze dagen iedereen gebruiken om een handje te helpen. Kom je je handen uit de mouwen steken dan wordt je wordt ontvangen met een heerlijke bak koffie en voor de lunch zorgen[...]
mrt
11
zo
14:00 Hobbyclub
Hobbyclub
mrt 11 @ 14:00 – 16:30
De hobbyclub is voor kinderen vanaf 6 jaar en de kosten voor de hobbyclub zijn €1,50 voor leden en €2,50 voor niet-leden
mrt
31
za
12:00 Paaseieren zoeken @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
Paaseieren zoeken @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
mrt 31 @ 12:00 – 13:00
Dit is voor alle kinderen die lid zijn van de speeltuinvereniging. Inschrijven hiervoor is niet nodig
13:00 Opening speeltuinseizoen @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
Opening speeltuinseizoen @ Speeltuinvereniging Zwanenburg
mrt 31 @ 13:00 – 15:00
 

Een vereniging voor jong en oud!

Voor de kinderen hebben we activiteiten als de huttenbouw, hobbyclub, sint- en kerst feesten en meer. Ook hebben we verscheidene succesvolle activiteiten georganiseerd zoals de huttenbouw

Om deze activiteiten te kunnen organiseren, heb je mensen nodig. Onze vereniging draait dan ook op vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn dan ook de draaiende motor achter de vereniging!

Onze vereniging telt op dit moment zo’n 750 gezinnen die lid zijn. Dat is een behoorlijk aantal. Wij zijn dan ook een grootse en trotse vereniging! De vereniging ligt in een mooi park, aan de Plantsoenlaan. Naast de speeltuin ligt ook een hele mooie kinderboerderij, die ook erg groot is. Zo is er veel te doen voor de kinderen in Zwanenburg. Wij doen ons uiterste best om ook voor de oudere kinderen activiteiten te regelen.

Wij zijn het hele jaar druk bezig met het organiseren van activiteiten. Maar in de lente tot aan de herfst zijn we ook geopend voor leden (gratis) en niet-leden (€2,- p.p.). De speeltuin blijkt nog steeds de ideale plek om te spelen. Elk jaar komen er mensen vanuit alle hoeken en gaten om onze speeltuin te bezoeken.
Ook geven wij scholen en kinderdagverblijven een kans gebruik te maken van onze toestellen en andere faciliteiten. Er zijn al veel scholen lid en er komen er steeds meer bij!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze mooie speeltuin. Als u meer informatie wilt, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Het bestuur

Facebook
Twitter