Close

Een vereniging voor jong en oud!

 

Voor de kinderen hebben we activiteiten als de huttenbouw, hobbyclub, sint- en kerst feesten en meer.

Om deze activiteiten te kunnen organiseren, heb je mensen nodig. Onze vereniging draait op vrijwilligers en deze vrijwilligers zijn dan ook de draaiende motor achter de vereniging!

Onze vereniging telt op dit moment ruim 800 gezinnen die lid zijn. Dat is een behoorlijk aantal. Wij zijn dan ook een grootse en trotse vereniging! De vereniging ligt in een mooi park, aan de Plantsoenlaan. Naast de speeltuin ligt ook een hele mooie kinderboerderij, die ook erg groot is. Zo is er veel te doen voor de kinderen in Zwanenburg. Wij doen ons uiterste best om ook voor de oudere kinderen activiteiten te regelen.

Wij zijn het hele jaar druk bezig met het organiseren van activiteiten. Maar in de lente tot aan de herfst zijn we ook geopend voor leden (gratis) en niet-leden (€3,- p.p.). De speeltuin blijkt nog steeds de ideale plek om te spelen. Elk jaar komen er mensen vanuit alle hoeken en gaten om onze speeltuin te bezoeken.
Ook geven wij scholen en kinderdagverblijven een kans gebruik te maken van onze toestellen en andere faciliteiten. Er zijn al veel scholen lid en er komen er steeds meer bij!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze mooie speeltuin. Als u meer informatie wilt, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Het Bestuur