Close

12 december 2016

Kerstbingo

De kerstbingo was 1 groot succes. De zaal was afgeladen met 100 spelers die allemaal hun zinnen gezet hadden op de mooie prijzen die we hadden. Bij binnenkomst welkom geheten door de kerstman en zijn elf en werd iedereen eerst getrakteerd op een lekker glaasje Glühwein of een bekertje chocomel. Maar wat is een kerstbingo zonder kerstmutsen dus iedereen kreeg ook nog een mooie kerstmuts op zijn hoofd.

 

Toen iedereen zijn plekje gevonden had kon de bingo beginnen en deze werd gepresenteerd door en gastvrouw en dit keer ook een gastheer. Rob en Jeanette hebben hun beste beentje weer voor gezet en hebben iedereen weer heerlijk vermaakt tijdens de 4 rondes die er gespeeld werden. Als klap op de vuurpijl stond er ook nog een superronde op het programma met een schitterende hoofdprijs.

 

Deze hoofdprijs was een reischeque ter waarde van €400 en deze is gewonnen door Mevrouw Marian Kompier. Naast deze hoofdprijs waren en natuurlijk ook nog vele andere schitterende prijzen zoals serviezen, boodschappen pakketten, een grote Kerstboom (de winnaar is direct klaar voor de kerst), rollerskates en nog vel en veel meer.

 

De volgende bingo zal volgend voorjaar zijn en natuurlijk hebben dan weer tafels vol met prijzen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we dan weer een stampvolle zaal hebben.

 

Wil je nog wat foto’s terugkijken, klik dan op de volgende link om de foto’s te bekijken: foto’s

 

winnaars