Close

23 april 2017

Inschrijving huttenbouw

Beste Huttenbouwers,

Op 4 juni 12:00 uur gaan wij inschrijven voor de Huttenbouw 2017 met het thema DISCO.

Dit jaar geen wachtrijen voor het hek, want wij gaan DIGITAAL !!!!.

Om te kunnen inschrijven voor dit evenement moet u lid zijn van de Speeltuinvereniging Zwanenburg-West. Direct na inschrijving wordt dit door ons gecontroleerd. Als u inschrijft maar geen lid bent wordt 30% van het inschrijfgeld in rekening gebracht waarna de inschrijving wordt geannuleerd.

Via onderstaande link gaat u naar de site voor kaarten

https://billetto.nl/e/huttenbouw-2017-Tickets-192580

Na aankoop wordt van u verwacht dat u het informatieformulier invult. Het informatieformulier dient volledig en naar waarheid te worden ingevuld, dit om de veiligheid van uw kind te kunnen waarborgen. Kosten voor deelname zijn €55,= per kind (in prijs verhoogd vanwege gestegen administratieve kosten). U kunt maximaal 4 kinderen tegelijkertijd inschrijven. Door vergunningseisen zijn er maximaal 200 plekken. Zijn deze tickets op dan kunt u een reserveticket bemachtigen. Dit reserveticket kost niets, maar u bent dan nog niet ingeschreven. Vul alstublieft wel het informatieformulier in, zodat wij u kunnen bereiken als er plekken vrij komen. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij contact met u op.
Indien na inschrijving blijkt dat u geen lid bent van de speeltuinvereniging, dan nemen wij contact met u op. Meer informatie over hoe u lid kunt worden van de speeltuin vind u hier http://www.speeltuinzwanenburg.nl/lidmaatschap/

Na inschrijving krijgt u het ticket voor de huttenbouw 2017 via mail toegestuurd waarna u deze kunt printen. Op het ticket staat een QR-code die verbonden is aan het aantal inschrijvingen. Kopiëren van dit ticket heeft daarom geen zin. Mochten er problemen zijn met de inschrijving neem dan contact met ons op via huttenbouw@speeltuinzwanenburg.nl of stuur ons een berichtje via de speeltuin facebookpagina https://www.facebook.com/Speeltuinverenigingzwanenburg/ 

Hieronder vindt u het inschrijfregelement voor huttenbouw editie 2017. Lees dit GOED door!

Inschrijfregelement

 • De inschrijving zal plaatsvinden op zondag 4 juni 2017 vanaf 12:00 uur.
 • Kinderen kunnen meedoen vanaf 5 jaar tot en met groep 8.
 • De kosten bedragen €55,= per kind.
 • Mocht na 4 juni de inschrijving worden geannuleerd dan zal er geen restitutie plaatsvinden. Alleen bij zeer zwaarwegende omstandigheden zal het bestuur van de speeltuinvereniging bepalen of er restitutie plaats zal vinden.
 • Het maximum aantal inschrijvingen is 200. Daar mag om vergunningsredenen niet van worden afgeweken.
 • Na 200 inschrijvingen zullen er reservelijst tickets aangeboden worden. Er zal geen inschrijfgeld gevraagd worden voor deze reservelijst tickets.
 • Mocht een deelnemer afvallen, dan zal de organisatie de eerstvolgende op de reservelijst contacten over eventuele deelname en afspraken maken over de financiële afwikkeling.
 • Bij het gebruik van medicijnen zullen de gecertificeerde EHBO’ers door de deelnemer zelf meegebrachte medicijnen uitdelen aan het kind. De verantwoordelijkheid zal echter bij de ouders blijven liggen. Om dit goed te regelen zal er een verklaring van verantwoordelijkheid getekend moeten worden. Dinsdag 29 augustus zal deze verklaring aan u gegeven worden om te tekenen.
 • Pesten wordt niet getolereerd, bij constatering wordt het kind verwijderd van de Huttenbouw en zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
 • Mocht er gebeld worden dat uw kind opgehaald wil worden, dan dient u zo snel mogelijk te komen. Het gebruik van elektronische apparaten en telefoons tijdens de huttenbouw is niet toegestaan.
 • Meegebrachte zeilen/versieringen moeten op vrijdag 1 september voor 09:30 uur weer meegenomen worden. Het is absoluut niet toegestaan dit achter te laten of in de container van de speeltuin te dumpen.

Alvast heel veel plezier,

Cora, Nelleke, Rob, Edwin, Maurice