Close

12 juli 2017

Huisregels

Jarenlang hebben we het kunnen doen met ongeschreven regels en de meeste bezoekers hielden zich hier netjes aan. Helaas veranderen de tijden en wordt het drukker en drukker in de speeltuin en beginnen er dingen mis te gaan. Veel mensen weten misschien niet dat wij een speeltuin zijn die op heel veel vrijwilligers draait. Zonder deze vrijwilligers kan onze speeltuin niet blijven bestaan. Maar met alleen vrijwilligers red je het als vereniging niet. Wij doen er bijvoorbeeld alles aan om uw kind gezond te houden in ons zwembad, maar daarvoor moeten we aan steeds strengere eisen voldoen en jammer genoeg kosten deze eisen altijd geld.

Als er mensen naar de speeltuin komen die bolderkarren vol drinken en etenswaren meenemen naar de speeltuin en daardoor niks aanschaffen bij het winkeltje of als er mensen (die geen lid zijn) de speeltuin binnen komen en niet de moeite nemen om de 2 euro entree te betalen die wij zo hard nodig hebben om een mooie schone speeltuin te houden dan moeten we hier helaas wat aan gaan doen.

Het bestuur is op dit moment hard bezig om duidelijke huisregels op te stellen, maar hier zijn er alvast een paar die per direct van kracht zijn (of al waren):

  • Toegang voor niet-leden is €2,- per persoon (direct te betalen bij het winkeltje bij binnenkomst of direct aan de poort als er controle is)
  • Het nuttigen van zelf meegenomen drink- en etenswaren is niet toegestaan.
  • Honden zijn niet toegestaan in de speeltuin (ook geen kleine honden).
  • Zwemmen in het zwembad is op eigen risico. De ouders moeten dus zelf toezicht houden.

Er zullen nog meer regels gaan volgen en deze zullen met bovenstaande regels een eigen sectie op onze site krijgen zodat ze goed vindbaar worden. Heb je vragen over deze regels neem dan gerust contact op met het bestuur via het email-adres info@speeltuinzwanenburg.nl