Close

14 mei 2018

Huttenbouw 2018

Beste Huttenbouwers,

Op zondag 10 juni 12:00 uur gaan wij inschrijven voor de Huttenbouw 2018 met het thema MIDDELEEUWEN.

Om te kunnen inschrijven voor dit evenement moet u lid zijn van de Speeltuinvereniging Zwanenburg-West. Direct na inschrijving wordt dit door ons gecontroleerd. Als u inschrijft maar geen lid bent wordt 30% van het inschrijfgeld in rekening gebracht waarna de inschrijving wordt geannuleerd.

Via onderstaande link gaat u naar de site voor kaarten

https://billetto.nl/e/huttenbouw-2018-Tickets-289613

Kosten voor deelname zijn €55,= per kind. U kunt maximaal 4 kinderen tegelijkertijd inschrijven. Door vergunningseisen zijn er maximaal 200 plekken. Zijn deze tickets op dan kunt u een reserveticket bemachtigen. Dit reserveticket kost niets en u komt op een genummerde wachtlijst, maar u bent dan nog niet ingeschreven. Mocht er een plek vrijgekomen zijn dan nemen wij contact met u op.

In de aansluitende week na 10 juni zal het inschrijf formulier via mail worden toegestuurd, dit formulier MOET ingevuld worden. Deze informatie is nodig om de veiligheid van uw kind te kunnen waarborgen.

Indien na inschrijving blijkt dat u geen lid bent van de speeltuinvereniging, dan nemen wij contact met u op. Meer informatie over hoe u lid kunt worden van de speeltuin vind u hier http://www.speeltuinzwanenburg.nl/lidmaatschap/

Na inschrijving krijgt u het ticket voor de huttenbouw 2018 via mail toegestuurd waarna u deze kunt printen. Op het ticket staat een QR-code die verbonden is aan het aantal inschrijvingen. Kopiëren van dit ticket heeft daarom geen zin. Mochten er problemen zijn met de inschrijving neem dan contact met ons op via huttenbouw@speeltuinzwanenburg.nl of stuur ons een berichtje via de speeltuin facebookpagina https://www.facebook.com/Speeltuinverenigingzwanenburg/ 

Hieronder vindt u het inschrijf-regelement voor huttenbouw editie 2018. Lees dit GOED door!

Inschrijf-regelement

 • De inschrijving zal plaatsvinden op zondag 10 juni 2018 vanaf 12:00 uur.
 • Kinderen kunnen meedoen vanaf 5 jaar tot en met groep 8.
 • De kosten bedragen €55,= per kind.
 • Mocht na 10 juni de inschrijving worden geannuleerd dan zal er geen restitutie plaatsvinden. Alleen bij zeer zwaarwegende omstandigheden zal het bestuur van de speeltuinvereniging bepalen of er restitutie plaats zal vinden.
 • Het maximum aantal inschrijvingen is 200. Daar mag om vergunningsredenen niet van worden afgeweken.
 • Na 200 inschrijvingen zullen er reservelijst tickets aangeboden worden. Er zal geen inschrijfgeld gevraagd worden voor deze reservelijst tickets.
 • Mocht een deelnemer afvallen, dan zal de organisatie de eerstvolgende op de reservelijst contacten over eventuele deelname en afspraken maken over de financiële afwikkeling.
 • Bij het gebruik van medicijnen zullen de gecertificeerde EHBO’ers door de deelnemer zelf meegebrachte medicijnen uitdelen aan het kind. De verantwoordelijkheid zal echter bij de ouders blijven liggen. Om dit goed te regelen zal er een verklaring van verantwoordelijkheid getekend moeten worden. Dinsdag 28 augustus zal deze verklaring aan u gegeven worden om te tekenen.
 • Pesten wordt niet getolereerd, bij constatering wordt het kind verwijderd van de Huttenbouw en zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
 • Mocht er gebeld worden dat uw kind opgehaald wil worden, dan dient u zo snel mogelijk te komen. Het gebruik van elektronische apparaten en telefoons tijdens de huttenbouw is niet toegestaan.
 • Meegebrachte zeilen/versieringen moeten op vrijdag 31 augustus voor 09:30 uur weer meegenomen worden. Het is absoluut niet toegestaan dit achter te laten of in de container van de speeltuin te dumpen.

Alvast heel veel plezier,

Cora, Nelleke, Rob, Edwin, Maurice