Close

24 maart 2020

UPDATE rondom Coronavirus

Beste papa’s, mama’s, jongens, meisjes, opa’s en oma’s, Helaas hebben wij voor jullie droevig nieuws te melden. Zoals jullie allemaal gehoord hebben heeft de regering besloten om hardere maatregelen te nemen tot 1 juni. Hierdoor hebben wij een besluit genomen dat de speeltuin tot 1 juni niet open gaat. Dit betekent ook dat alle activiteiten die tot heden waren gepland tot 1 juni afgelast zijn. Wij hopen deze activiteiten natuurlijk weer in te halen als de corona crisis voorbij is! Wij als bestuur en alle vrijwilligers van de speeltuin vragen jullie allemaal zo goed mogelijk te houden aan de regels die de overheid stelt op dit moment. Hopelijk komen jullie onze speeltuin massaal bezoeken als alles weer veilig is!

Het bestuur

#SamenStaanWeSterk