Close

Openingsfeest 2022

 
 Zaterdag 2 april start speeltuin seizoen 2022. Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseren wij voor onze leden vanaf 5 t/m 13 jaar een openingsfeest om het nieuwe seizoen goed te starten. 🥳
 
Om 13.00 verzamelen we in de speeltuin en om 13.15 knippen de eerste en laatste inschrijving het openingslint door. Op dat moment is het nieuwe speeltuin seizoen officieel van start gegaan. 
Hierna starten we met een spelletjesdag vol leuke activiteiten en sluiten we de dag af met een lekker diner. De kinderen van 8 t/m 13 jaar mogen s’avonds in de speeltuin blijven slapen. Klinkt niet verkeerd hè?
 
Inschrijven is verplicht en kan hier: https://eventix.shop/7mssbkqy 
 
Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar vol = vol, alleen voor leden van de speeltuin.