Close

Halloweentocht 2022

Zaterdag 29 oktober is het weer zo ver…..onze jaarlijkse Halloween spooktocht! Dan gaan we lekker met zijn allen griezelen door het dorp. Trek je engste Halloween kostuum aan, neem een mooie lantaarn mee en trek er met ons op uit. Maar kijk uit want er zijn schrikkers die jou de stuipen of het lijf willen jagen!

Doordat onze jaarlijkse Halloween spooktocht zo’n succes is en er jaarlijks steeds meer families meelopen, hebben we besloten om dit jaar in groepen te lopen van maximaal 75 personen. Hiermee proberen we ervoor te zorgen dat het lekker doorloopt, je niet te lang hoeft te wachten en iedereen de tijd krijgt om overal goed om zich heen te kijken en te genieten van alle prachtige Halloween versierde tuinen!

Wij hanteren de volgende tijdsloten (start om):

  • 19:00 uur
  • 19:10 uur
  • 19:20 uur
  • 19:30 uur
  • 19:40 uur
  • 19:50 uur


Inschrijven voor de spooktocht is gratis, maar wel verplicht. Laat ons weten met hoeveel personen inclusief kinderen je meeloopt.

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://eventix.shop/7mssbkqy

Datum: 29 oktober 2022
Tijd: tijdsloten vanaf 19:00 uur
Bijzonderheden: verkleed je zo eng mogelijk én neem een mooie lantaarn mee!