Close

Update waterspeelpark

Begin 2022 werd duidelijk dat het peuterbad in de huidige staat geen vergunning meer kreeg om open te gaan. Gezien de strenge milieuwetgeving, de nieuwe wet- en regelgeving en de hoge investeringskosten zijn wij zijn opzoek gegaan naar 3 speeltoestellen die toegankelijk zijn voor kinderen met en zonder handicap, duurzaam en onderhoudsarm zijn. De kinderen mochten stemmen op 1 van de 3 speeltoestellen. Maar liefst 739 kinderen hebben gestemd => 82% heeft gekozen voor een waterspeelpark!

Sindsdien zijn we ontzettend druk met de voorbereidingen van het waterspeelpark aangezien er heel veel bij komt kijken. Van het uitdenken welke werkzaamheden er allemaal gedaan moeten worden, contact met de leveranciers, de kosten in beeld krijgen, het aanschrijven van fondsen tot het bedenken en uitvoeren van acties om geld in te zamelen.

De volgende fondsen hebben al toegezegd ons project te steunen:

– VSB Fonds

– J.C. Ruigrok Stichting

– Rabobank

– ANWB Fonds

– Rabobank ClubSupport

 

In totaal hebben we €150.000 nodig en op dit moment staat de teller op € 87.500 (60%)!  Hier zijn we al heel trots op, maar we zijn er financieel nog niet. Dus ook dit jaar zal in het teken staan van acties om geld in te zamelen. We rekenen hierbij op uw hulp. Uw hulp kan bestaan uit een donatie, hulp in de vorm van benodigde materialen, sponsoring, hulp in de uitvoering van de werkzaamheden, maar ook hulp bij de inzamelingsacties.

Eigenlijk is uw hulp in welke vorm dan ook, meer dan welkom!