Close

Halloweentocht 2023

Zaterdag 28 oktober is het weer zo ver…..onze jaarlijkse Halloween spooktocht! Dan gaan we lekker met zijn allen griezelen door het dorp. Trek je engste Halloween kostuum aan, neem een mooie lantaarn mee en trek er met ons op uit. Maar kijk uit want er zijn schrikkers die jou de stuipen of het lijf willen jagen!

Doordat onze jaarlijkse Halloween spooktocht zo’n succes is en er jaarlijks steeds meer families meelopen, hebben we besloten om ook dit jaar in groepen te lopen van maximaal 50 kinderen. Hiermee proberen we ervoor te zorgen dat het lekker doorloopt, je niet te lang hoeft te wachten en iedereen de tijd krijgt om overal goed om zich heen te kijken en te genieten van alle prachtige Halloween versierde tuinen!

 

Wij starten om 19:00 uur. Daarna vertrekt er elke 5 minuten een groep. 

 

Inschrijven voor de spooktocht is gratis, maar wel verplicht. Laat ons weten met hoeveel kinderen je meeloopt.

 

Inschrijven van je kinderen kan via onderstaande link:

https://eventix.shop/7mssbkqy

 

Datum: 28 oktober 2023
Tijd: tijdsloten vanaf 19:00 uur

Bijzonderheden: verkleed je zo eng mogelijk én neem een mooie lantaarn mee!