Close

Bestuursleden gezocht!

De afgelopen zes jaar heeft het huidige bestuur zijn best gedaan om de vereniging zo gezond en modern mogelijk neer te zetten. We hebben een prachtig nieuw speelfort neergezet en zijn druk bezig om het nieuwe waterspeelpark toch te kunnen realiseren. Hier zijn wij ontzettend trots op! Maar het is nu ook tijd voor een nieuwe generatie!!

 

Het huidige bestuur is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden die met hun eigen nieuwe ideeën lekker aan de slag gaan. Helaas is vrijwilligerswerk na de corona pandemie niet meer vanzelfsprekend. Het is nu tijd voor nieuwe papa’s, mama’s en andere jeugdigen om op te staan. Als dit niet gebeurt, zullen er helaas steeds meer evenementen en activiteiten uit ons duo-dorp verdwijnen. Het huidige bestuur blijft grotendeels nog een jaar aan om te helpen en te ondersteunen daar waar het kan.

 

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om je in zetten voor de speeltuin en alle kinderen die heel graag bij ons samenspelen? Neem dan contact op met onze huidige voorzitter of stuur ons een email (info@speeltuinzwanenburg.nl).

 

Wij rekenen op jou!