Close

Goed nieuws waterspeelpark

Zoals jullie misschien al weten is onze leverancier van het waterspeelpark in december failliet gegaan. Dit heeft tot een hoop vertraging en problemen geleid. In januari is het bedrijf overgenomen door Avasto. Door de maximale inzet van vrijwilligers, is het toch gelukt om verder te gaan om het waterspeelpark te realiseren. Wanneer dit volledig opgeleverd wordt, is nog even de vraag. Maar we kunnen in ieder geval door met onze plannen.

 

Wij zijn de vrijwilligers, advocaat, de fondsen & sponsoren én het nieuwe bedrijf Avasto ontzettend dankbaar! Hopelijk kunnen we jullie binnenkort informeren wanneer we beginnen met de werkzaamheden.

 

Dit betekent wel dat de speeltuin in het begin van het seizoen beperkt toegankelijk is. Er zijn een aantal toestellen die te dicht op de bouwwerkzaamheden staan en die dan ook niet gebruikt kunnen worden. Wij hopen op jullie begrip hiervoor!

 

Én we kijken met zijn allen uit naar een spetterende zomer met héél veel water plezier!